Zeker slagen voor je theorie!

Slagen voor je theorie is niet voor iedereen even makkelijk. En niet iedereen heeft zin, aandacht of tijd om urenlang in de theorieboeken te zitten. Wij begrijpen dat, want er zijn andere dingen waarbij je je tijd aan kunt besteden. Je bent zeker niet de enige! Wij helpen jou om in 1 dag te slagen voor je autotheorie of motortheorie. Het leren van je hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk, leerzaam is en alleen de dingen weet die je echt moet weten.

Wij helpen je met theoriecursus

Hoe wij je helpen? Door onze autotheorie of motortheorie training zorgen wij er gegarandeerd voor dat jij in 1 dag slaagt. Onze theoriecursus is speciaal gericht op het CBR theorie examen. Op de training geven wij je een dag lang theorieles en gaan daarbij gericht in op de vragen wat het CBR belangrijk vindt. Is een bepaalde categorie niet duidelijk? Geen zorgen! Wij geven je extra aandacht om ervoor te zorgen dat ook jij kan slagen voor je theorie-examen.

Een goed begin is het halve werk!

100% Slagingsgarantie
Volg je een dagcursus bij Valencia Rijschool, dan weet je zeker dat je slaagt voor je autotheorie examen!

Theoriecursus met examen op dezelfde dag.
Bij ons ben je er zeker van dat je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt bij het CBR, zo ben je dus in 1 dag klaar met je theorie!

doe je de cursus op zondag,dan heb je de volgende dag op maandag examen.

De zondag theoriecurus is goed voor mensen die doordeweeks geen tijd hebben, en geen zin hebben om vroegop  naar de theoriecursus te gaan doordeweeks.

De beste theoriecursus van Nederland
Valencia Rijschool staat bekend om zijn examengerichte lesmethode, wil je echt in 1 dag slagen voor je theorie? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Toch gezakt? Dan mag je de cursus nog 1 keer gratis doen!
Onze garantie? Gratis herkansing theoriecursus als je niet slaagt, samen zorgen wij ervoor dat ook jij slaagt voor je theorie net als veel mensen voor je.